Champions League

Pedrazzini: "E frustrant"

Tehnicianul Stelei, Massimo Pedrazzini, a declarat dupa meciul pierdut la Sevilla, ca e frustrant ca echipa pe care se presupune ca o antreneaza a pierdut pentru a treia oara consecutiv la limita in aceasta editie a Ligii Campionilor.
"E adevarat, e frustrant ca am pierdut din nou la limita. Doua goluri in primele 10 minute ne-au taiat picioarele. Echipa a inceput bine meciul, dar totul a devenit greu dupa doua goluri primite. In repriza a doua am jucat putin mai bine, am dat gol si am fortat. Trebuie sa avem incredere, fiecare meci e greu. Rezultatul de la Arsenal a fost incredibil. Trebuie sa avem si noi incredere in noi", a spus Pedrazzini pentru Pro TV.

Referitor la mijlocasul surpriza Capel, Pedrazzini a explicat de ce l-a introdus pe Petre Marin pe partea dreapta de la inceputul meciului si de ce l-a schimbat dupa 10 minute. "L-am vazut pe Capel jucand cu Deportivo la Coruna si m-am gandit ca e un jucator de viteza ca si Petre Marin si ii poate face fata. Dupa primele zece minute am schimbat pentru ca am simtit ca ceva nu e bine", a explicat Pedrazzini.

Chiar daca a pierdut la Sevilla, Pedrazzini crede ca rezultatul ne da sperante pentru meciul retur. "Rezultatul ne da sperante pentru meciul retur, dar trebuie sa corectam cate ceva pentru ca am dat cateva sanse unei echipe mari. Sunt multumit de toti jucatorii. Poate ca unii au fost putin obositi, dar conteaza munca echipei si sunt multumit", a opinat Pedrazzini.

Pedrazzini si-a explicat schimbarile de la pauza. "L-am schimbat pe Dica pentru ca la 0-2 am nevoie de doua varfuri si mijlocasi de banda. Pe Surdu l-am schimbat pentru ca era obosit. Am bagat jucatori de mare viteza pentru a face tot pentru egalare", a afirmat Pedrazzini.

Onlinesport


Pedrazzini: "E frustrant"