Champions League

Rangers si Barcelona au impartit punctele pe Ibrox. Lyon revine in cartile calificarii

Derbiul neasteptat al grupei E, dintre Glasgow Rangers si FC Barcelona, s-a incheiat nedecis, 0-0, la capatul unui joc dinamic, dar lipsit de faze de poarta.

Cu vedetele Ronaldinho, Henry si Messi in prima linie, Barcelona a dominat jocul de pe Ibrox Park, cea mai mare ocazie a meciului consumandu-se in minutul 24, cand sutul lui Ronaldinho dintr-o lovitura libera de la 25 de metri a fost deviat in transversala de McGregor.

Pana la aceasta faza, elevii lui Franck Rijkaard au avut initiativa in joc, gazdele de la Rangers preferand sa faca un joc de asteptare si de contraatac. Intentiile ofensive ale catalanilor au devenit clare inca din minutul sase, cand lovitura de cap a islandezului Gudjohnssen a trecut putin peste poarta scotiana. Opt minute mai tarziu a fost randul lui Messi sa ameninte poarta gazdelor, dupa o pasa foarte buna a lui Thierry Henry in suprafata de pedeapsa.

In partea a doua, jocul a curs dupa aceleasi coordonate, Barcelona fiind echipa de creatie, iar Rangers cea de aparare si contraatac. Chiar si asa, Victor Valdes nu a avut nicio faza periculoasa de aparat, meciul incheindu-se cu un egal echitabil pentru ambele formatii, care raman cu sanse mari in cursa pentru optimile de finala

Rangers: McGregor; Hutton, Weir, Cuellar, Papac; McCulloch, Thomson, Ferguson, Adam; Novo; Cousin

Barcelona: Valdes; Thuram, Puyol, Milito, Abidal; Xavi, Iniesta, Gudjohnsen; Messi, Henry, Ronaldinho

Arbitru: Konrad Plautz (Austria).

Stuttgartul lui Marica in degringolada

Campioana Germaniei, VFB Stuttgart, a inregistrat o noua infrangere in grupa E, fiind intrecuta pe teren propriu de campioana Frantei, Olympique Lyon, cu 2-0. Dupa o prima repriza dominata teritorial de gazde, cu Gomez in rol de principal pericol la poarta rezervei Vercoutre, francezii au rezolvat ecuatia celor trei puncte in partea secunda.

Elevii lui Alain Perrin au revenit treptat in joc in partea secunda, Fabio Santos deschizand scorul in urma unui corner marca Juninho (min.56). Ewerthon a fost aruncat in lupta pentru a suplimenta ofensiva germana, dar cei careu au punctat pe tabela au fost tot francezii, prin Karim Benzema, care a inchis tabela in minutul 79.

Ciprian Marica nu a evoluat niciun minut la Stuttgart fiind accidentat.

Stuttgart: Schafer; Hilbert, Tasci, Fernando Meira, Osorio; Meissner (Khedira 62), Pardo; Farnerud, Yilidiray Basturk (Ewerthon 71), Cacau; Gomez.

Lyon: Vercoutre; Reveillere, Squillaci, Anderson, Grosso; Juninho, Fabio Santos, Kallstrom; Govou (Clerc 85), Benzema (Bodmer 84), Ben Arfa (Keita 74).

Arbitru: Lucilio Cardoso Cortez Batista (Portugalia).

Onlinesport



Rangers si Barcelona au impartit punctele pe Ibrox. Lyon revine in cartile calificarii