Champions League

Egal alb intre PSV si Fenerbahce

PSV Eindhoven si Fenerbahce Istanbul au terminat la egalitate, scor 0-0, intr-un meci contand pentru grupa G a Ligii Campionilor.
Cele doua echipe raman in continuare cu sanse de calificare in primavara Ligii Campionilor dupa ce au oferit spectatorilor de pe Philps Stadium un meci fara ocazii prea importante de gol.

PSV Eindhoven si-a creat cea mai importanta ocazie a meciului in minutul 63, cand Koevermans a centrat de pe partea stanga, iar lovitura de cap a lui Perez nu a vrut sa intre in poarta lui Demirel.

Turcii au ramas in zece oameni dupa ce in minutul 66 Deivid a vazut direct cartonasul rosu din partea arbitrului Howard Webb pentru un atac criminal la Zonneveld. Dar, in ciuda faptului ca a jucat in superioritate numerica, PSV nu si-a putut concretiza avantajul si meciul s-a terminat la egalitate.

In urma meciurilor disputate marti in Grupa G, Internazionale Milano conduce grupa, cu 6 puncte, Fenerbahce ocupa locul doi, cu cinci puncte, PSV Eindhoven are un punct mai putin, iar CSKA Moscova are un singur punct.

Onlinesport


Egal alb intre PSV si Fenerbahce