Champions League

Mandrykin ofera trei puncte lui Inter

Gafa portarului Mandrykin din minutul 80 a meciului CSKA Moscova - Internazionale Milano a insemnat trei puncte pentru campioana Italiei, in meciul incheiat 2-1 pentru nerazzuri din Grupa G a Ligii Campionilor.
CSKA Moscova a pornit plina de incredere in meciul de pe stadionul ce va gazdui finala Ligii Campionilor, iar in secunda 14 rusii au avut deja prima ocazie de gol, la o lovitura libera executata de Daniel Carvalho si retinuta in doi timpi de Julio Cesar.

Roberto Mancini l-a pierdut din nou pe Patrick Vieira, acesta iesind accidentat de pe teren in minutul 17 din cauza unei accidentari. Locul franceuzlui a fost luat de Dejan Stankovic, care de asemenea nu se simtea prea bine inaintea partidei.

Rusii puteau prelua conducerea dupa o jumate de ora de joc, cand portughezul Figo, aflat la meciul 100 in Liga Campionilor, a pierdut o minge, dar Dudu a ratat incredibil din sase metri. Totusi, CSKA a deschis scorul cateva momente mai tarziu, dupa ce Jo l-a lobat pe Julio Cesar.

CSKA Moscova a fost lovita de ghinionul accidentarilor inainte de pauza, Dudu si Aelxei Berezutsky iesind de pe teren din acest motiv. Acest lucru s-a simtit in teren si Internazionale Milano a egalat in minutul 52, dupa o faza la care Cambiasso a pasat cu capul, un fundas rus a gafat, iar Hernan Crespo a egalat din interiorul careului.

Internazionale Milano putea prelua conducerea daca Ibrahimovici si Julio Cruz nu tratau cu lejeritate anumite situatii de gol. In orice caz, campioana Italiei a reusit sa preia conducerea cu zece minute inainte de final, cand Luis Figo a executat o lovitura de pe partea dreapta, Walter Samuel a lovit balonul cu capul din sase metri, iar portarul Mandrykin a scapat incredibil mingea in poarta si a adus trei puncte pentru Intenazionale!

Dupa aceasta victorie, Internazionale Milano a ajuns la sase puncte in Grupa G, in timp ce CSKA Moscova ramane pe ultimul loc, cu un punct. Marti seara se mai joaca meciul PSV Eindhoven - Fenerbahce.

Onlinesport



Mandrykin ofera trei puncte lui Inter