Champions League

Becali mizeaza pe omul lui, Surdu

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a fost extrem de matinal, marti dimineata, la plecarea in Spania si a ajuns la aeroport cu o ora si jumatate inainte ca avionul sa decoleze. Becali crede ca Steaua va castiga si ca un gol va fi marcat de omul sau, Surdu.
"Cred ca scorul va fi 2-1 pentru Steaua si probabil ca Surdu va fi unul dintre marcatori", a fost pronosticul lui Gigi Becali inainte de plecarea la Sevilla.

Dupa ce luni seara declarase ca va paria 500 de mii de euro pe victoria Stelei, Gigi Becali si-a dat seama ca nu are suficiente lichiditati si a declarat ca va paria 300.000 de euro pentru a castiga 3 milioane. "Desi am avion la opt, am venit la aeroport de la sase jumatate pentru ca nu am somn si nu am vrut sa trezesc toata casa. Am la mine 300 de mii de euro, pe care ii voi paria pe victoria Stelei cu Sevilla. Nu am avut 500 de mii cat am zis ieri", a spus Becali.

Patronul Stelei a comentat promisiunea lui Vasile Turcu de a premia fiecare dinamovist care marcheaza in poarta Stelei cu 10-15 mii de euro. "Daca Turcu spune ca da 15 mii pentru fiecare gol marcat de Dinamo in poarta Stelei, eu voi cate 100 de mii, dar nu daca se termina 3-2 spre exemplu, ci la fiecare gol marcat in plus de Steaua in poarta lui Dinamo", a comentat Becali.

Onlinesport


Becali mizeaza pe omul lui, Surdu