Champions League

Pedrazzini: "Sa jucam ca David si Goliat"

Antrenorul Stelei, Massimo Pedrazzini, sustine ca nu il intereseaza cotele de la pariuri pentru meciul cu Sevilla si spune ca Steaua trebuie sa fie precum David in duelul cu Goliat pentru a castigat in Spania.
"Cei de la pariuri pot sa puna ce cote vor ei, nu ne intereseaza. Daca ne gandim la pariuri nu e corect. Trebuie sa ne gandim la ce facem pe teren. Fiecare dintre noi stie fabula dintre David si Goliat, asta se poate intampla si pe teren", a afirmat Pedrazzini la conferinta de presa.

Tehnicianul italian sustine ca daca Steaua va pierde nu va fi totul pierdut. "Putem sa castigam si sa trecem peste greutatile de acum. Putem ocupa al doilea loc in aceasta grupa. Daca pierdem nu este totul pierdut in ceea ce priveste clasamentul. Trebuie sa ne luptam sa luam cat mai multe puncte", a spus Pedrazzini.

Pedrazzini a explicat cum a putut Steaua sa revina in dubla cu Valencia, cand, desi a fost condusa cu 2-0 dupa prima mansa, s-a calificat. "A fost o situatie clara atunci. Dupa acel 0-2 cu Valencia nimeni nu mai credea in calificare, insa s-a muncit foarte mult la nivelul pregatirii fizice si psihice, au exersat penalty-urile. In fotbal totul e posibil si trebuie dai tot ce ai mai bun", a explicat Pedrazzini.

Intrebat daca acesta este meciul vietii lui, Massimo Pedrazzini a rabufnit. "E al saselea meci pe care il antrenez. La fiecare meci m-ati intrebat daca e meciul carierei mele. Fiecare meci pentru mine e un examen, dar asta nu inseamna ca tratez meciul mai bine decat cel cu Vasluiul. Fiecare meci e unul pe viata si pe moarte si trebuie tratat serios. Nu, e un examen, e un meci foarte important pentru echipa si pentru viitorul Stelei, nu pentru Massimo", a declarat Pedrazzini.

Antrenorul italian sustine ca nu banii sunt importanti intr-un meci de asemenea nivel. "Daca banii te ajuta la castigatarea unui meci, fiecare patron face acest lucru. Dar motivatia cea mai mare e sa jucam in Liga Campionilor, contra Sevilliei. Cred ca banii nu sunt suficienti pentru castigarea unui meci. Trebuie sa bagam pe teren suflet si rautate, iar apoi vedem ce se va intampla", a opinat Pedrazzini.

Pedrazzini a facut o comparatie intre Arsenal si Sevilla si a precizat ca Arsenal este o echipa mai bine organizata. "Sevilla e o echipa de acelasi nivel ca si Arsenal. E o echipa puternica si tot ce s-a intamplat in acest sezon a fost un soc, nu a fost adevarata valoare. Arsenal e o echipa putin mai bine organizata, asta e singura diferenta intre cele doua echipe", a incheiat Pedrazzini.

Onlinesport


Pedrazzini: "Sa jucam ca David si Goliat"