Champions League

Stelistii s-au relaxat in doua centre comerciale din Sevilla

Jucatorii Stelei s-au relaxat, luni, vizitand doua centre comerciale din Sevilla, aflate in apropierea stadionului Ramon Sanchez Pizjuan, acolo unde marti seara vor intalni pe FC Sevilla in Liga Campionilor, transmite trimisul NewsIn.


Stelistii au plecat de la hotelul Barcelo in jurul orei 11:00 si au facut prima oprire la Nevion Plaza, un mall din centrul Sevillei aflat in apropierea stadionului lui FC Sevilla, Ramon Sanchez Pizjuan. Majoritatea fotbalistilor a preferat doar sa priveasca, fara a-si achizitiona ceva, Dica si Petre Marin zabovind mai mult timp la raionul cu articole pentru copii, in timp ce colegii lor au stat preponderent prin preajma magazinelor cu articole sportive. Dupa aproximativ o jumatate de ora, delegatia Stelei s-a mutat intr-un alt centru comercial, El Corte Ingles, aflat tot in vecinatatea arenei pe care vor evolua marti seara impotriva Sevillei. Jucatorii s-au plimbat in grupuri de catre doi, Zapata cu Emeghara, Petre Marin cu Dica sau Baciu cu Goian. Acesta din urma a fost singurul stelist care a fost oprit de suporteri pentru fotografii si autografe, trei romani rugandu-l sa marcheze in jocul cu Sevilla: "Goe, te rugam frumos, sa dai un gol si sa-i bateti pe Sevilla".

La plimbarea de luni a fost prezent si antrenorul Massimo Pedrazzini, care a urmat modelul predecesorului sau Gheorghe Hagi, cel care isi insotea jucatorii la fiecare pauza de relaxare dinaintea partidelor importante. Nici oficialii care au facut deplasarea la Sevilla, managerul sportiv Adrian Ilie si presedintele Valeriu Argaseala, nu au lipsit de la iesirea ros-albastrilor. Acesta din urma a spus ca la jocul de marti Steaua va fi sustinuta de aproximativ 3.000 de suporteri, o parte venind din tara, iar cealalta, din Sevilla si localitatile limitrofe.   

Partida FC Sevilla-Steaua, din Grupa H a Ligii Campionilor, se va disputa marti, de la ora 21:45, si va fi transmisa de Pro TV.

NewsIn



Stelistii s-au relaxat in doua centre comerciale din Sevilla