Champions League

Steaua a plecat optimista la Sevilla

Jucatorii Stelei, condusi de Massimo Pedrazzini, Adrian Ilie si Valeriu Argaseala, au plecat duminica dimineata in Spania, unde marti vor juca un meci extrem de important in grupele Ligii Campionilor impotriva detinatoareai Cupei UEFA, FC Sevilla.
Presedintele Consiliului de Administratie al clubului din Bulevardul Ghencea, Valeriu Argaseala, crede ca Steaua este foarte pregatita inaintea meciului cu Sevilla si a dezvaluit cum se poate califica Steaua in primavara Ligii Campionilor.

"Suntem pregatiti, chiar foarte pregatiti. Suntem optimisti, atat noi cat si baietii. Mergem in aceasta deplasare sa castigam puncte. Putem sa castigam meciul cu Sevilla, chiar daca este o echipa puternica, dar si noi suntem la fel de puternici ca si ei. In fotbal multe lucruri depind de joc, dar si de forma jucatorilor. Este pacat ca nu avem toti jucatorii apti pentru acest meci, dar nu ne facem probleme, pentru ca si asa putem castiga. Vrem sa ajungem in primavara europeana, dar asta inseamna sa calculam exact de cate puncte avem nevoie. Batem Sevilla acum, o mai batem si al Bucuresti si putem spera la calificare", a declarat Argaseala.

Managerul sportiv Adrian Ilie, a continuat nota optimista inceputa de Valeriu Argaseala si a declarat ca vrea ca Steaua sa joace ca in meciul cu Arsenal, dar de aceasta data sa castige.

"Mergem sa castigam, suntem pregatiti sa aducem puncte importante. Va fi un meci greu, dar nu unul imposibil. Avem jucatori buni, care pot face diferenta si in acelasi timp care pot produce surprize. Este important pentru noi sa castigam acest meci. Despre Sevilla pot spune ca a avut o perioada mai grea, dar aseara a castigat meciul cu Levante. Sper sa jucam la fel cum am facut-o cu Arsaenal, dar de aceasta data sa castigam. Sau daca nu jucam ca in meciul cu Arsenal, sa jucam si sa castigam", a afirmat Adrian Ilie.

Steaua a deplasat in Spania urmatorii jucatori: Robinson Zapata, Cornel Cernea - Dorin Goian, Ionut Rada, Ifeaniy Emeghara, Mihaita Nesu, Eugen Baciu, Petre Marin - Valentin Badoi, Eric Bicfalvi, Ovidiu Petre, Vasilica Cristocea, Banel Nicolita, Marius Croitoru - Valentin Badea, Nicolae Dica, Victoras Iacob, Adrian Neaga, Romeo Surdu.

Nu au fost convocati Florin Lovin, Pawel Golanski, Mihaita Plesan, Sorin Ghionea, Mirel Radoi (accidentati) si Cosmin Vatca (neinclus in lot).

FC Sevilla - Steaua se joaca marti, de la ora 21:45, in Grupa H a Ligii Campionilor. Onlinesport va va tine la curent tot timpul cu ultimele informatii din Spania.

Onlinesport


Steaua a plecat optimista la Sevilla