Champions League

Manchester se califica fara probleme in sferturi

Manchester United s-a calificat fara probleme in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a trecut si in retur de Lille, tot cu scorul de 1-0. Larsson a inscris pentru Manchester, intr-un meci cu putine ocazii de gol.

Manchester United s-a multumit sa se apere exact, dar sigur, Lille neputand sa-si creeze mari ocazii de a inscrie. Inceputul a fost unul domol, deoarece ambele echipe au preferat sa tatoneze terenul. Sylva a iesit bine din poarta si l-a blocat pe Larsson care scapase intr-o pozitie buna, in minutul 9. Manchester a fost aproape de deschiderea scorului in minutul 15, cand, in urma unui corner, lovitura de cap a lui O'shea s-a dus in bara transversala a portii lui Lille

Prima sansa de gol pentru Lille a venit in minutul 24, cand Makoun a reluat cu capul direct in bratele lui Van der Sar. Incidentele neplacute din Liga Campionilor au continuat si miercuri, iar in minutul 28, Vidic a iesit la marginea terenului deoarece sangera grav. Lille putea intra cu un avantaj salvator la pauza, dar in minutul 45, Obraniak a tras pe langa poarta lui Van der Sar.

Repriza a doua a fost una foarte slaba din punct de vedere al jocului, duritatile continuand. Prima ocazie de gol a reprizei a venit in minutul 52, cand Rooney a lovit balonul cu capul, dar acesta a trecut pe langa poarta. Henrik Larsson a inscris in minutul 72, golul care a adus linistea pe Old Trafford. Cristiano Ronaldo a centrat, iar suedezul a introdus balonul cu capul in poarta. De la marcarea golului, jocul a fost unul inchis, fara mari ocazii la ambele porti.

Silvester s-a accidentat grav in prelungirile partidei, si a fost nevoit sa paraseasca terenul, fara ca el sa fie inlocuit, deoarece Manchester efectuase toate schimbarile. Chiar si asa, Manchester s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa 2-0 la general.

Onlinesport: Cristian Soitu



Manchester se califica fara probleme in sferturi