Champions League

Alex, muma si ciuma, califica PSV

Arsenal a pierdut miercuri seara calificarea in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa un meci incheiat 1-1 acasa cu PSV. Englezii pierdusera in tur cu 1-0 la Eindhoven si au dominat aproape cap-coada returul, nereusind sa marcheze de cate ori ar fi meritat. Ambele goluri ale partidei au fost marcate la indigo. Acelasi nume, Alex, cu capul, dupa corner - unul pentru Arsenal (autogol) si unul pentru PSV.

Sezonul bun al lui Arsenal s-a topit in numai 10 zile, dupa ce a pierdut Cupa Carling in fata lui Chelsea si a fost eliminata din Cupa Angliei de Blackburn.

De cealalta parte, un mare triumf pentru fostul international olandez Ronald Koeman, care devine un killer recunoscut al echipelor engleze in Liga Campionilor. El se afla la carma lui Benfica atunci cand a eliminat pe Manchester United si Liverpool sezonul trecut de Champions League, iar acum a semnat eliminarea finalistei de anul trecut, Arsenal.


Arsenal trebuia sa marcheze de doua ori pentru a ajunge in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa infrangerea cu 1-0 din prima mansa, in Olanda.

Englezii au dominat prima repriza, insa PSV a avut doua caderi in careu la care nu s-a vazut penalty.

Parima parte s-a terminat 0-0, dar in debutul reprizei secunde Alex a marcat in propria poarta si a dus pe Arsenal in avantaj, la capatul unui corner pe care l-a deviat in plasa, cu o lovitura de cap.

Englezii au continuat sa domine, avand mai multe ocazii de poarta. Numai ca PSV a egalat in minutul 82 prin acelasi Alex, care si-a luat revansa marcand un gol cat o calificare.

Tot corner si tot lovitura de cap, numai ca de data aceasta in poarta care trebuia. 1-1 Arsenal - PSV, scor general 2-1 pentru olandezi, care merg in sferturile de finala ale Ligii Campionilor.

ARSENAL LONDRA - PSV EINDHOVEN 1-1
scor general 1-2
se califica: PSV

Arsenal: Lehmann,Toure, Gilberto, Gallas, Clichy, Hleb, Fabregas, Denilson, Ljungberg, Adebayor, Baptista. Antrenor: Arsene Wenger

PSV Eindhoven: Gomes, Feher, Alex, Salcido, Sun Xiang, Culina, Simons, Cocu, Mendez, Kone, Farfan. Antrenor: Ronald Koeman

Onlinesport: Vadim Cusnarencu



Alex, muma si ciuma, califica PSV