La Liga

Agentul lui Guardiola: "Nu exista nicio posibilitate ca Pep sa plece la alta echipa"

Jose Maria Orobitg, agentul tehnicianului echipei FC Barcelona, Josep Guardiola, a declarat pentru calciomercato.it ca antrenorul mai are un an de contract cu gruparea catalana si ni exista posibilitatea ca el sa plece la alt club în aceasta perioada.
"Nu este nimic concret, sunt doar speculatii de presa. Guardiola mai are un an de contract cu Barcelona si nu exista nicio posibilitate ca el sa plece la alta echipa acum. Este o persoana corecta si si-a respectat întotdeauna contractele. Daca i-ar placea sa ajunga în Italia? Vom vedea ce se va întâmpla în 2012, dar în acest moment este inutil sa speculam", a spus Orobitg.

Cotidianul Gazzetta dello Sport a notat, joi, ca Internazionale Milano are un plan pentru a-l aduce la conducerea tehnica, în luna iunie, pe antrenorul echipei FC Barcelona, Josep Guardiola.

Antrenorul catalan si-a manifestat în mai multe rânduri dorinta de schimbare si faptul ca perspectiva câstigarii pentru a doua oara a Ligii Campionilor ca antrenor ar putea duce la plecarea sa de la echipa din Barcelona.

Jurnalul a mentionat ca Guardiola ar avea si un mare aliat la Inter in persoana fotbalistului camerunez Samuel Eto'o, care îl poate ajuta pe spaniol sa se adapteze în Italia. Potrivit cotidianului, un rol important în operatiunea ce are ca scop obtinerea serviciilor lui Guardiola l-ar putea avea si fostul international italian Roberto Baggio, la care tehnicianul a facut referire recent folosind apelativul "Robi".

Contractul lui Josep Guardiola cu FC Barcelona expira în 2012.

Mediafax



Agentul lui Guardiola: "Nu exista nicio posibilitate ca Pep sa plece la alta echipa"