La Liga

Valencia va manca Herbalife pe paine

Compania Herbalife a anuntat ca a incheiat un acord cu una dintre cele mai bune echipe de fotbal din Spania, Valencia CF, pentru a deveni sponsor oficial. Mai mult, Herbalife devine totodata furnizorul oficial de produse de nutritie al clubului spaniol.
In baza acestui acord, echipa spaniola va purta echipament cu logo-ul Herbalife la toate meciurile. In plus, marca Herbalife va fi prezenta pe toate materialele publicitare expuse pe stadionul clubului, Mestalla, precum si in cadrul centrului sportiv si de pregatire a echipei. Brandul Herbalife  va aparea, de asemenea, pe autobuzul echipei, precum si prin  canalele mass-media oficiale ale Valencia CF – revista Amunt si pe site-ul clubului www.valenciacf.com.

Sponsorizarea echipei Valencia este a patra sponsorizare a unei echipe de fotbal dupa acordurile existente intre compania Herbalife si cluburile de fotbal LA Galaxy din SUA, FC Inter din Italia si FC  Strasbourg din Franta.

“Acest acord se potriveste foarte bine cu obiectivele si mesajele companiei noastre, in sensul preocuparii continue a Herbalife pentru o alimentatie sanatoasa si un stil de viata activ. Cu sase titluri de campioana a Spaniei, Valencia este una dintre cele mai mari si renumite echipe de fotbal din lume si suntem foarte incantati de aceasta colaborare. Nutritia este acum recunoscuta ca o componenta importanta in orice regim de formare a sportivilor la cel mai inalt nivel si asteptam  cu nerabdare sa incepem sa  colaboram cu echipa Valencia CF pentru a o sprijini sa obtina cat mai multe victorii” , a declarat Edi Hienrich, Senior Vice President & Managing Director al Herbalife EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa).

“Suntem mandri sa fim parteneri cu Herbalife, un brand de prestigiu la nivel mondial care sprijina viitorul Valenciei, un viitor tot mai puternic cu fiecare zi”, a adaugat Manuel Llorente, presedintele clubului Valencia.

Portofoliul companiei Herbalife include o multitudine de sponsorizari de atleti, echipe si evenimente sportive din diferite discipline. Aceste sponsorizari sunt cheia brandului Herbalife si permit companiei sa  demonstreze eficacitatea produselor Herbalife la nivel mondial.





Valencia va manca Herbalife pe paine