La Liga

Adrian Ilie: "Valencia nu o sa retrogradeze"

Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, a declarat, marti, pentru Onlinesport, ca fosta sa echipa, Valencia, nu va retrograda in acest sezon deoarece jucatorii sunt experimentati si au mai trecut prin momente grele.
"Trec printr-o perioada mai grea, dar ar putea sa salveze acest sezon prin castigarea Cupei Spaniei. Un dezastru e un cutremur, nu la fotbal. Nu s-au pregatit bine si au avut probleme cu jucatorii care sunt din Valencia, precum Canizares, Angulo sau Albelda. Cred ca nu o sa retrogradeze pentru ca au experienta in acest campionat si au trecut prin multe, dar nu o sa le fie usor. Cred ca ar putea salva acest campionat prin castigarea Cupei. Valencia este un nume in fotbalul spaniol", a declarat Adrian Ilie pentru Onlinesport.

Fostul fotbalist al Valenciei din perioada 1998-2002 crede ca Ronald Koeman a gresit in momentul in care a dat afara veteranii echipei la doar cateva zile dupa ce a fost numit in functia de antrenor principal.

"Daca stam sa analizam tot, a gresit. Daca iesea bine si aveau victorii, toata lumea spunea ca a facut bine ca i-a dat afara. Acum nu sunt rezultate si lumea o sa spuna ca a gresit cand a dat afara emblemele Valenciei", a afirmat Ilie. 

Dintr-o forta in fotbalul european, Valencia se zbate in partea de jos a clasamentului din Spania, ocupand locul 16 cu 39 de puncte, cu sase etape inaintea de incheierii campionatului. Daca o vor tine tot asa, elevii lui Ronald Koeman au sanse mari sa joace in liga secunda din sezonul viitor, ei aflandu-se in acest moment la 5 puncte de Zaragoza, prima echipa retrogradabila.

Onlinesport


Adrian Ilie: "Valencia nu o sa retrogradeze"