La Liga

Ronaldinho, din nou accidentat

Ronaldinho a fost lasat din nou in afara lotului Barcelonei de catre Frank Rijkaard, catalanii motivand ca brazilianul nu va putea juca impotriva lui Betis Sevilla din cauza unei accidentari.
"Piciorul il doare si resimte dureri", a motivat Frank Rijkaard inaintea meciului cu Betis Sevilla, care se va disputa cu suporteri, dupa ce Federatia Spaniola de Fotbal a hotarat ca suspendarea de 2 etape a andaluzilor sa fie retrasa momentan, datorita unui apel.

Frank Rijkaard nu ii va avea la dispozitie pe Gabriel Millito, Rafael Marquez si Deco, dar va putea conta pe Carles Puyol, Thierry Henry, Yaya Toure si Giovani dos Santos, reveniti dupa accidentari.

Sevilla tinteste cea de-a patra victorie din acest sezon impotriva celor de la Real Madrid, duminica, pe Santiago Bernabeu. Andaluzii au batut Realul in Supercupa Spaniei, scor 1-0 si 5-3, iar in luna noiembrie, in campionat, au triumfat cu 2-0.

Manolo Jimenez nu va putea conta pe fundasul sarb Ivica Dragutinovic, operat de curand, dar Frederic Kanoute s-a refacut dupa o accidentare la calcaiul lui Achille si va fi cel mai probabil titular.

Atacantul lui Atletico Madrid, Diego Forlan, crede ca o vitroe impotriva fostului sau club, Villareal, este vitala pentru lupta fruntaselor din Primera Division. "Este un meci esential pentru ambele echipe. Va fi un meci ciudat, dar si special pentru mine, insa important este ca e un meci dificil pentru toata echipa", a declarat acesta.

Sambata, 29 Martie, 2008
Real Betis vs. Barcelona
Villarreal vs. Atletico Madrid
Duminica, 30 Martie, 2008
Espanyol vs. Racing Santander
Valencia vs. Mallorca
Valladolid vs. Real Zaragoza
Recreativo de Huelva vs. Athletic Bilbao
Getafe vs. Osasuna
Almeria vs. Levante
Deportivo La Coruña vs. Real Murcia
Real Madrid vs. Sevilla

Onlinesport


Ronaldinho, din nou accidentat