Serie A

"Mutu nu este un lider"

Afirmatia ii apartine lui Mario Beretta, antrenorul atacantului roman de la Cesena, care a declarat, vineri, ca Adrian Mutu, care a ratat un penalti în meciul pierdut cu Udinese, scor 0-1, este un jucator extraordinar si un baiat de caracter, dar a lasat sa sa se înteleaga ca românul nu este un lider, informeaza romagnanoi.it
"Mutu este un jucator de o calitate extraordinara si un baiat de caracter, dar nu putem pune eticheta de lider unui fotbalist doar pentru ca a jucat la echipe mari. Daca nu are aceasta caracteristica în sânge, un jucator nu poate fi lider nici la o echipa mica, nici la una mare", a spus Beretta.

Atacantul Adrian Mutu a ratat un penalti în partida pe care echipa sa, AC Cesena, a pierdut-o, miercuri, pe teren propriu, scor 0-1 (0-1), în fata formatiei Udinese, în etapa a 35-a a campionatului Italiei. Mutu a ratat penaltiul în minutul 21 si a fost schimbat la pauza. El a fost huiduit de fani pentru aceasta ratare.

Adrian Mutu nu a fost convocat în lotul echipei AC Cesena pentru partida din deplasare cu formatia Novara, din etapa a 37-a din Serie A, care va avea loc duminica, de la ora 16.00.

Mediafax


"Mutu nu este un lider"