Serie A

Berlusconi vrea sa revina in fruntea Milanului

Victoria entuziasmanta obtinuta de AC Milan in fata celor de la Arsenal, in prima mansa a optimilor Ligii Campionilor, l-a determinat pe Silvio Berlusconi sa-si reconsidere pozitia vis-a-vis de viitorul sau alaturi de clubul lombard.
Intrebat despre posibilitatea de a reveni in functia de presedinte al milanezilor, Berlusconi a raspuns ca este o chestiune de familie: “Fiica mea Barbara pune presiune pe mine in acest sens si nu cred ca pot refuza cand propunerea vine din partea familiei”.

Fostul premier al Italiei a mai declarat pentru Sky Sports Italia ca Milan este in acest moment mai puternica decat Juventus, formatie alaturi de care se afla in lupta pentru titlul din Serie A.

In timp ce Milan trecea la pas de Arsenal, Juventus se chinuia in deplasare cu AC Parma intr-o restanta din campionat.

“N-am avut nicio indoiala ca nu vom reusi sa ne aparam titlul. Suntem mai buni decat Juventus, chiar daca trebuie sa aratam respect echipei excelente pe care au format-o”, a declarat Berlusconi.

Magnatul italian a vorbit si despre eventuala sosire a lui Carlos Tevez la Milan, spunand ca in opinia sa clubul de pe Via Turati nu are nevoie de argentinian.

“Nu am fost de acord cu venirea lui, pentru ca avem alternative excelente in atac, cum ar fi Stephan El Shaarawy si Maxi Lopez”, a spus Berlusconi.

Milan este ca si calificata in sferturile Ligii Campionilor, iar in campionat se afla pe primul loc.

Onlinesport


Berlusconi vrea sa revina in fruntea Milanului