Serie A

Beckham: "AC Milan imi lipseste foarte mult"

Mijlocasul englez al formatiei Los Angeles Galaxy, David Beckham, a declarat, într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport, ca se gândeste la AC Milan în fiecare zi si a subliniat ca-i lipseste foarte mult echipa, orasul si Italia.
"Ma gândesc la Milano în fiecare zi. A fost atât de bine la Milanello: iubesc echipa, staful, îi iubesc pe toti cei cu care am lucrat acolo. Îi iubesc pe fani. AC Milan îmi lipseste foarte mult. Acolo m-am simtit ca la Manchester United. Voi ramâne mereu legat de toate cluburile la care am jucat, dar Milan are un loc special în inima mea", a spus Beckham.

El a mentionat ca urmareste cu mare interes meciurile din campionatul Italiei: "Nu înteleg de ce se spune ca fotbalul italian are probleme. Este competitiv si complet. Sper ca AC Milan sa câstige din nou campionatul, este atât de aproape. Daca va câstiga Juventus, m-as bucura pentru Pirlo, un baiat minunat, unul dintre cei mai buni jucatori din lume. Sunt multumit de succesul lui, dar inima mea ramâne la Milan", a adaugat Beckham.

Beckham a amai spus ca a fost "distrus" atunci când a aflat ca fiul sau Romeo este fan Arsenal, adversara AC Milan în optimile Ligii Campionilor. "Eu nu as putea tine cu Arsenal: respect acest club, dar nu pot fi fan. Când am descoperit ca este echipa preferata a fiului meu Romeo am fost disperat. Dar sunt convins ca Milan va trece de Arsenal", a precizat englezul.

Mediafax


Beckham: "AC Milan imi lipseste foarte mult"