Serie A

Antrenori sacrificati in Serie A dupa modelul Ligii 1

Relatia dintre patron si antrenor se dovedeste a fi la fel de problematica si la case mai mari, modelul Ligii 1 regasindu-se in Italia, unde Cagliari a ajuns la al treilea antrenor in doar patru luni.
Formatia din Sardinia nu mai este pregatita, incepand de marti seara, de Massimo Ficcadenti, care a fost concediat in urma rezultatelor slabe din primele unsprezece etape de Serie A.

Anuntul a fost facut de insusi presedintele Massimo Cellino, care s-a despartit diplomatic de Ficcadenti, desi infrangerea cu Atalanta de duminica a umplut paharul la Cagliari.

Adus in august la echipa cu doar cateva saptamani inaintea startului de sezon in locul lui Roberto Donadoni, Ficcadenti lasa Cagliari pe locul 10 in clasament, o pozitie deloc de neglijat daca tinem cont ca Internazionale Milano este abia a 17-a.

Presa italiana de miercuri anunta ca in pole position pentru prelurea sarzilor se afla Davide Ballardini, fostul antrenor al echipelor Genoa si Palermo.

Ficcadenti este al doilea antrenor demis in Serie A in doar doua zile, dupa ce Fiorentina a renuntat la colaborarea cu Sinisa Mihajilovic.

Onlinesport: Dumitru Stircu


Antrenori sacrificati in Serie A dupa modelul Ligii 1