Serie A

Agentul lui Ibrahimovic despre Cruyff: "Ar trebui sa stea intr-un azil alaturi de Guardiola"

Fostul mare international olandez Johan Cruyff l-a laudat pe atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic dupa prestatia acestuia din derby-ul Inter-Milan, insa vorbele frumoase ale batavului au fost intoarse intr-un mod negativ de agentul jucatorului.
Mino Raiola, cel care se ocupa de managementul lui Ibrahimovic, a avut o reactie dura la adresa lui Cruyff, un personaj care si-a lasat din plin amprenta asupra fotbalului mondial.

"Cruyff se poate duce la dracu. Este un nimeni. A imbatranit si nu mai are curajul sa-si continue cariera de antrenor, asa ca habar nu are cum se pregateste un club modern.

"De ce nu i-a spus Cruyff lui Zlatan ca nu i se potriveste fotbalul spaniol inainte sa semneze cu Barcelona? Cred ca acest Cruyff trebuie sa se interneze intr-un azil alaturi de Guardiola, unde sa stea linistiti si sa joace carti. Astfel ar face amandoi un mare serviciu Barcelonei", a declarat Raiola pentru ziarul suedez Exprssen.

Johan Cruyff a declarat dupa Il Derby della Madonnina ca lui Ibrahimovic i se potriveste mai bine fotbalul italian decat cel spaniol.

Ibrahimovic a ajuns in aceasta vara la Milan, dupa ce a fost trecut pe lista neagra de catre antrenorul Pep Guardiola. La noua sa echipa suedezul a marcat noua goluri in 15 meciuri.

Onlinesport


Agentul lui Ibrahimovic despre Cruyff: "Ar trebui sa stea intr-un azil alaturi de Guardiola"