Serie A

Mutu spune ca a facut un act patriotic

Adrian Mutu explica motivele pentru care a batut un chelner la primele ore ale zilei de sambata, dupa ce consumase alcool intr-un restaurant din Firenze. Mutu sustine ca a facut un act patriotic, pentru toti romanii care au avut probleme in Italia.
“Stiu ca am gresit, dar m-am saturat sa fiu jignit si umilit de toti. N-am mai suportat sa stau cu capul în pamânt. Din acest motiv l-am si lovit pe chelner. Pe stadion ne înjura, pe strada ne înjura, la cârciuma ne înjura... dar ce, au ajuns românii ultimii oameni ai Europei?”, a spus Mutu, conform Libertatea.

Adrian Mutu a primit o amenda simbolica din partea sefilor Fiorentinei, in valoare de 16.800 de euro. Amenda ar fi fost cu siguranta mai mare in conditii normale, insa Fiorentina are nevoie de Mutu ca de aer pentru a scoate echipa din zona retrogradarii.

Scandalurile in care este implicat Adrian Mutu o afecteaza si pe sotia "Briliantului", Consuelo. Aceasta este implicata in mai multe proiecte caritabile, iar imaginea sa a fost serios afectata de incidentele in care Mutu este implicat.

Politia italiana a inceput o ancheta in urma scandalului pe care l-a provocat Adrian Mutu, romanul riscand o pedeapsa cu inchisoarea de pana la trei ani.

Onlinesport


Mutu spune ca a facut un act patriotic