Serie A

Radu Stefan, unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei Lazio in meciul cu Juventus

Fundasul roman Stefan Radu, care a fost integralist la echipa Lazio Roma, in remiza, de duminica, scor 1-1, cu Juventus Torino, a fost, potrivit presei din Italia, unul dintre cei mai buni jucatori ai formatiei romane din aceasta intalnire.

"Elegant si în aceelasi timp determinant, fundasul român a ales mereu timpul potrivit pentru a intra la minge. A demonstrat ca poseda o inteligenta tactica neobisnuita. Radu a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren", a notat site-ul tuttomercatoweb.com.

Sursa citata l-a notat pe Stefan Radu cu 6,5, aceeasi nota fiind acordada fundasului român si de site-ul calciomercato.it. "S-a dovedit sigur în duelurile cu Amauri", au completat jurnalistii de la calciomercato.it.

Site-ul blitzquotidiano.it a apreciat prestatia tânarului jucator român cu nota 6, mentionând ca Radu a reusit sa se achite bine de sarcinile primite: "Meci discrect facut de fundasul român al echipei Lazio, care a reusit sa-si respecte pozitia pe teren si sa nu fie depesit în multe rânduri".

Editia italiana a site-ului eurosport i-a acordat fotbalistului român nota 7, precizând ca Radu evolueaza bine indiferent de postul pe care este desemnat sa joace. "Fundas stânga sau central, jucatorul român, cu prospetimea sa, evolueaza bine peste tot", a punctat sursa citata.

Site-ul sportevai.it l-a notat cu 6 pe fundasul român pentru jocul practicat la meciul de duminica, în vreme ce Quotidiano Nazionale i-a acordat 6,5.

Echipa Juventus Torino a terminat la egalitate, duminica, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu formatia Lazio Roma, la care fundasul român Stefan Radu a fost integralist, în ultimul meci al etapei a XXII-a a campionatului italian. Gazdele au deschis scorul prin Del Piero, în minutul 70, din penalti, oaspetii reusind egalarea prin Mauri, în minutul 78.

Mediafax



Radu Stefan, unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei Lazio in meciul cu Juventus