Serie A

Radu Stefan, laudat de presa italiana dupa meciul cu Napoli

Site-ul calciomercato.it a scris ca fundasul Stefan Radu a confirmat forma buna in care se afla, in partida pe care echipa sa, Lazio Roma, a terminat-o la egalitate, duminica, in deplasare, scor 0-0, cu formatia SSC Napoli, in etapa a XIII-a a campionatului Italiei

Sursa citata i-a acordat nota 6,5 jucatorului roman, la fel ca si site-ul sportmediaset.it. "Radu a confirmat forma buna. In partida cu Napoli a fost concentrat si punctual", a scris calciomercato.it.

"Romanul a avut o interventie foarte buna la o lansare pentru Quagliarella. In rest a facut un cuplu perfect cu Cribari si i-au blocat pe atacantii adversi", a notat sportmediaset.it.

Cotidianul Il Tempo i-a acordat nota 6 lui Radu. "Nu a avut un meci usor in fata lui Quagliarella si Lavezzi, dar romanul a anticipat toate miscarile atacantilor napoletani", a scris Il Tempo.

Stefan Radu a fost integralist si a primit un cartonas galben in partida pe care echipa sa, Lazio Roma, a terminat-o la egalitate, duminica, in deplasare, scor 0-0, cu formatia SSC Napoli, in etapa a XIII-a din Serie A.

Mediafax



Radu Stefan, laudat de presa italiana dupa meciul cu Napoli