Serie A

Ancelotti nu este deranjat de escapadele nocturne ale lui Ronaldinho

Antrenorul echipei AC Milan, Carlo Ancelotti, a comentat cu umor informatiile aparute in presa din Italia conform carora atacantul brazilian Ronaldinho a fost vazut intr-un club, duminica, la cateva ore dupa meciul din Serie A, impotriva formatiei Atalanta, informeaza AFP.

"Imi spuneti ca Ronaldinho a stat pana tarziu. La ce ora s-a intors? La ora patru? Avea permisiunea de la mine sa stea pana la cinci, deci considera ca nu s-a simtit prea bine si de aceea s-a intors prea devreme...", a comentat amuzat Ancelotti, in timpul unei conferintei de presa de marti, zvonurile jurnalistilor italieni referitor la escapadele nocturne ale jucatorului brazilian.

Presa din Peninsula a dezvaluit ca Ronaldinho a petrecut intr-un local in noaptea de duminica spre luni, dupa victoria echipei sale, scor 1-0, impotriva formatiei Atalanta, meci din etapa a VIII-a din Serie A.

"Era duminica, in timpul sau liber, asa ca putea face orice doreste", a explicat tehnicianul echipei milanez.

AC Milan va intalni, miercuri, la ora 21.30, formatia Siena, pe stadionul San Siro, intr-un meci din etapa a IX-a a campionatului Italiei.

Mediafax



Ancelotti nu este deranjat de escapadele nocturne ale lui Ronaldinho