Serie A

AS Roma a ajuns la un acord cu Adrian Mutu

Cotidianul Il Tempo a scris, vineri, ca directorul sportiv al clubului AS Roma, Daniele Prade, a ajuns la un acord economic cu atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, urmand sa inceapa tratativele cu oficialii toscani.

"Prade a ajuns la un acord economic cu Mutu. In urma acestei intelegeri, Prade va incepe negocierile cu Della Valle (n.r. - presedintele Fiorentinei, Andrea Della Valle). In aceasta vara Fiorentina a cheltuit 43 de milioane de euro pe transferuri si o cedare a lui Mutu la un pret bun ar putea intra in calcul", noteaza sursa citata.

Il Tempo mai scrie ca Mutu ar urma sa aiba un salariu anual de 4,5 milioane de euro, dar ar putea ajunge la cinci milioane cu bonusuri. "Roma ii poate oferi lui Mutu un contract pe patru sezoane, cu un salariu anual de 4,5 milioane, care ar putea ajunge la cinci milioane cu bonusuri. Planul «B» al Romei, in cazul in care transferul romanului nu se realizeaza, ii cuprinde pe Vincenzo Iaquinta si Julio Baptista", noteaza publicatia italiana.

Clubul Fiorentina a anuntat, saptamana trecuta, pe site-ul oficial, ca i-a propus atacantului Adrian Mutu un contract pana in 2012 si o usoara marire salariala, precizand insa ca a respins solicitarea facuta de Alessandro Moggi, impresarul romanului, in privinta salariului. Presa italiana a scris ca Adrian Mutu a cerut prin intermediul procuratorului sau Alessandro Moggi un salariu anual de minim trei milioane de euro.

Mediafax



AS Roma a ajuns la un acord cu Adrian Mutu