Serie A

Acuzat ca a trisat

Dupa ce a obtinut un penalty pentru Fiorentina in remiza de duminica, scor 2-2, cu Sampdoria, atacantul roman Adrian Mutu a fost acuzat de antrenorul Sampdoriei, Walter Mazzarri, ca a trisat. Acesta a mai cerut si pedepsirea lui Mutu.
"Nu cred ca a fost penalty. Adrian Mutu ar fi trebuit sa fie sanctionat pentru ca a cautat contactul. De pe margine mi s-a parut simulare clara si reluarile TV au confirmat acest lucru. Am preluat conducerea meritat, dar am fost egalati in cel mai bun moment al nostru, iar apoi a venit acel penalty care m-a infuriat. Daca nu s-ar fi acordat, am fi luat cele trei puncte", a acuzat antrenorul Walter Mazzarri.

Fotbalistul roman a refuzat sa comenteze incidentul din minutul 84, preferand sa vorbeasca despre sansele echipei sale de a prinde un loc de Liga Campionilor.

"Am fost capabili sa remontam handicapul, insa egalarea a venit exact inainte de finalul meciului. Am fost nervosi din cauza rezultatului si avem multe regrete, dar trebuie sa privim in viitor. Acum AC Milan este in spatele nostru si trebuie sa fim foarte atenti. Programul nostru este putin mai accesibil pe hartie, nimic nu s-a schimbat, doar ca trebuie sa fim mai concentrati. Speram sa transformam aceasta sperietura in ceva pozitiv printro finala a Cupei UEFA si o clasare cat mai buna in campionat", a afirmat romanul.

Nu este pentru prima data cand Adrian Mutu este acuzat ca triseaza in acest sezon. La inceputul anului, Briliantul a obtinut doua penalty-uri in meciul cu Torino, iar presedintele Urbano Cairo l-a caracterizat pe Mutu drept un trisor fara scrupule.

Onlinesport


Acuzat ca a trisat