Serie A

Continua criza la Milan

Criza de la AC Milan continua! Formatia lui Carlo Ancelotti se afla la zece puncte in spatele liderului Internazionale Milano dupa ce a suferit o noua infrangere, 0-1, pe teren propriu cu Empoli.
Desi trebuia sa fie o sarbatoare pricinuita de reintoarcerea pe gazon a lui Paolo Maldini, meciul a fost unul de cosmar pentru milanezi, care au pierdut dupa ce Luca Saudati a marcat singurul gol al partidei in minutul 55.

Lazio s-a indepartat de zona cu nisipuri miscatoare a clasamentului din Serie A dupa ce a invins Livorno cu 1-0, desi timp de 30 de minute a evoluat in inferioritate numerica.

Golul lui Pandev din cel de-al patrulea minut de prelungire al primei reprize a insemnat prima infrangere pentru noul antrenor al lui Livorno, Giancarlo Camolese.

Catania a plecat cu doar un punct de la Cagliari, desi a condus la pauza cu 1-0. Scorul a fost deschis in minutul 11 de catre Christian Terilzzi, dar pentru gazde a egalat Alessandro Matri in minutul 46.

Acelasi scor, 1-1, s-a inregistrat si in meciul dintre Palermo si Udinese, unde situatia a fost asemanatoare. Cel mai dorit jucator al lui Palermo, Amauri, a deschis scorul pentru oaspeti, dar pentru Udinese a egalat Gyian Asamoah.

Sampdoria a obtinut trei puncte esentiale dupa victoria de pe teren propriu, scor 3-0, cu Parma. Golul lui Vicenzo Montella si dubla lui Claudio Bellucci au adus victoria genovezilor.

In ciuda faptului ca a condus cu 2-0 pana in minutul 75, gratie golurilor lui Adriano Ferreira Pinto si Christiano Doni, Atalanta nu a scos decat o remiza in meciul cu Torino. Nicola Ventola si Marco Motta au fost oamenii de un punct, care au facut ca eliminarea lui Cesare Natali din minutul 67 sa nu conteze.

Onlinesport



Continua criza la Milan