Serie A

Mourinho: "Vreau in Italia"

Fostul tehnician al lui Chelsea, Jose Mourinho, a declarat ca nu este tentat momentan de o intoarcere in fotbalul englez sau de o incercare la echipa nationala a Portugaliei, pentru ca isi doreste sa isi incerce norocul in fotbalul italian.
"Cred ca sunt persoane care ma adora in Anglia. Iubesc fotbalul englez, dar nu ma voi intoarce acolo pentru moment. Mi-ar placea sa ma intorc mai tarziu. As vrea sa antrenez in continuare echipe de club, poate ca din Italia, unde as putea sa ma testez impotriva tacticienilor lor", a spus Jose Mourinho.

Tehnicianul portughez a infirmat zvonurile care il dadeau succesorul lui Luiz Felipe Scolari la nationala Portugaliei si a caracterizat postul de selectioneri precum unul pentru antrenori lenesi.

"O echipa nationala as vrea sa antrenez mai tarziu. Echipa nationala a Portugaliei este o ambitie, dar nu pentru Jose Mourinho de astazi. A fi antrenorul unei echipe nationale nu e acelasi lucru cu a fi antrenorul unei echipe de club. E o slujba pentru cineva caruia nu ii place sa lucreze mult", a afirmat Mourinho.

Portughezul nu agreeaza ideea de a avea antrenori straini la echipa nationala si a dezvaluit momentul in care va dori sa fie selectionerul Portugaliei. "Sunt complet impotriva faptului de a avea antrenori straini la echipa nationala. Nu pentru ca ma indoesc de profesionalismul lor, ci pnetru ca o echipa nationala trebuie sa aiba cei mai buni jucatori si cel mai bun antrenor din acea tara. Echipa nationala este o obsesie pentru mine, dar asta se va intampla la sfarsitul carierei. Fiti siguri de asta", a declarat Mourinho.

Onlinesport


Mourinho: "Vreau in Italia"