Bundesliga

Bayern, aproape campioana

Bayern Munchen a facut inca un pas spre castigarea titlului dupa ce a invins in deplasare pe Eintracht Frankfurt, scor 3-1, si etapa viitoare poate deveni campioana.
Ajutati de cei 51.500 de spectatori din tribune, fotbalistii din Frankfurt au dat lovitura in minutul 29 cand Benjamin Kohler l-a invins pe Michael Rensing cu o lovitura de cap, insa Bayern Munchen nu a capitulat.

Daniel Van Buyten a stabilit egalitatea dupa o ora de joc si victoria a fost adusa de eroul din meciul cu Getafe, italianul Luca Toni, care a marcat de doua ori, in minutele 75 si 85.

Cu cinci etape inainte de final, Bayern Munchen a acumulat 63 de puncte, 10 mai mult decat Werder Bremen, si poate deveni campioana daca etapa viitoare invinge pe teren propriu campioana en titre, VfB Stuttgart, iar Werder Bremen nu invinge la Karlsruher.

Cu un singur roman pe teren, Claudiu Niculescu, Duisburg a fost infranta pe teren propriu de Karlsruhe si si-a ingreunat soarta, ramand pe locul 17 in Bundesliga, cu 26 de puncte.

Ciprian Marica a fost doar rezerva in victoria pe care VfB Stuttgart a obtinut-o cu scorul de 3-0 in fata lui Nurnberg, in timp ce Sergiu Radu nu a fost nici macar in lotul campioanei Germaniei.

In alte meciuri din Bundesliga, Arminia Bielefeld a invins cu 1-0 Bayer Leverkusen, iar Borussia Dortmund a pierdut pe teren propriu, scor 1-3, cu Hannover 96.

Onlinesport


Bayern, aproape campioana