Bundesliga

Duisburg castiga in urma a doua lovituri libere

Deschiderea etapei a 10-a intre doua echipe chinuite prin pozitia din clasament dar si datorita numeroaselor indisponibilitati a oferit un joc de lupta in care fotbalul de clasa nu prea a avut loc.

Oaspetii au deschis foarte repede scorul printr-o lovitura libera de la 25 de metri transformata de Schlicke (min.8), dar portarul Piplica a avut si el "contributia" sa, 0-1. In toata prima repriza gazdele de la Cottbus nu au avut nicio ocazie de gol, ceea ce rezuma foarte clar prestatia lor.

Dupa pauza, Energie s-a repezit cu toata energia in atac, a dominat copios reusind meritat golul egalizator prin Rost (min.67), 1-1. Bucuria a fost insa de scurta durata pentru ca putin mai tarziu, o noua lovitura libera de la circa 22 de metri a fost trimisa la vinclu de Grlic (min.74), 1-2, gazdele nemaigasind in continuare nicio replica.

Cei 11.000 de spectatori au vazut in final o victorie meritata a oaspetilor, de la care romanul Tararache a avut o prestatie remarcabila, dar ambele echipe se afla mai departe pe locuri de retrogradare, Cottbus pe ultimul loc cu 6 puncte ,iar Duisburg pe pozitia 16 cu numai 9 puncte.

Onlinesport: Gheorghe Laurentiu



Duisburg castiga in urma a doua lovituri libere