Ligue 1

Ancelotti aproape de a prelua Paris Saint Germain

Ramas fara angajament dupa despartirea de Chelsea, antrenorul italian Carlo Ancelotti este aproape de a prelua conducerea tehnica a echipei franceze Paris Saint Germain.
Presa italiana scrie ca Ancelotti se afla in prezent la Londra, unde le-a marturisit unor apropiati ca in cursul zilei de vineri se va intalni cu reprezentantii clubului din Hexagon, iar in week-end va semna contractul.

Paris Saint Germain se afla pe primul loc in Ligue 1 dupa disputarea a 13 etape din actualul sezon, cu un avans de trei puncte fata de principala urmaritoare Montpellier.

Cu toate acestea, directorul general Leonardo s-a declarat nemultumit de jocul prestat de echipa in ultimele partide, brazilianul fiind cel care a facut practic lobby pe langa investitorii din Qatar pentru a-l aduce pe Ancelotti.

Leonardo si Ancelotti au ramas in relatii foarte bune de pe vremea cand cei doi reprezentau culorile clubului italian AC Milan.

PSG a fost preluat in vara lui 2011 de un grup de investitii din Qatar, iar in echipa de pe Parc des Princes au fost pompate zeci de milioane de euro.

Cel mai important transfer realizat de PSG a fost argentinianul Javier Pastore, jucator adus de la Palermo in schimbul a 40 milioane de euro.

Clubul din capitala Frantei are in palmares doar doua titluri, ultimul cucerit in 1994, in timp ce Ancelotti este unul dintre cei mai bine cotati antrenori din lume, cu numeroase trofee la activ in Serie A si Premier League.

Antoine Kombouare este in prezent antrenorul principal al echipei Paris Saint Germain.

Onlinesport: Dumitru Stircu


Ancelotti aproape de a prelua Paris Saint Germain