Premier League

Disputa demna de Liga 1 intre Tottenham si Chelsea pentru croatul Modric

Daniel Levy, patronul clubului londonez Tottenham Hotspur, a declarat ca mijlocasul Luka Modric nu este de vanzare pentru niciun pret, in conditiile in care jucatorul si-a manifestat intentia de a ajunge la Chelsea.
"Ne-am exprimat punctul de vedere asupra acestei chestiuni intr-o nota adresata clubului Chelsea, dar ei au preferat sa ne ignore si sa-l oferteze public pe jucator. Mai spun inca o data ca Modric nu este de vanzare pentru niciun pret din lume", a spus Levy.

Jucatorul croat este insa de alta parere si transferul la Chelsea este privit ca un pas inainte pentru carierea lui profesionista.

"Chelsea este un club mare cu un patron ambitios. Ei au jucator mari si lupta in fiecare sezon pentru titlul in Premiership si Champions League.

"Vreau sa plec de la Tottenham in conditii amiabile si sa ramanem prieteni. La semnarea contractului patronul mi-a promis ca va lua in considerare orice oferta venita de la un club important", a spus Modric.

In varsta de 25 ani, Modric a ajuns la Tottenham in 2008 de la Dinamo Zagreb, transfer in urma caruia clubul croat si-a rotunjit conturile cu aproape 19 milioane de euro.

Modric a marcat 12 goluri in 120 de meciuri disputate in tricoul celor de la Tottenham, iar in urma cu doar un an a semnat prelungirea contractului pentru inca sase sezoane.

Onlinesport



Disputa demna de Liga 1 intre Tottenham si Chelsea pentru croatul Modric