Premier League

Arsenal s-a intrecut in ratari cu Manchester City

Arsenal a dominat copios meciul cu Manchester City, dar nu a putut sa il invinga pe Hart. Meciul de pe Emirates s-a terminat la egalitate, scor 0-0, rezultat tocmai bun pentru Manchester United.
Echipa lui Arsene Wenger a facut un pas gresit important in incercarea de a castiga primul titlu dupa o pauza de sase ani, remizand pe teren propriu intr-un meci pe care l-a avut in mana.

Arsenal a dominat categoric confruntarea cu Manchester City, insa nu a fost in stare sa il invinga pe Hart, aflat intr-o zi excelenta.

"Tunarii" au lovit bara de trei ori in prima repriza si raman astfel la patru puncte in spatele liderului Manchester United.

Manchester City, care a mai echilibrat balanta dupa pauza, continua pe locul secund, cu 42 de puncte, doua mai putin decat United, dar si doua meciuri mai mult disputate.

Finalul meciului a gasit cele doua echipe in inferioritate numerica, dupa eliminarile din prelungiri ale lui Sagna si Zabaleta.

Chelsea nu si-a revenit nici in etapa a 22-a, cedand in deplasare cu Wolverhampton, scor 0-1, iar Carlo Ancelotti este ca si demis.

O alta echipa cu probleme din Anglia este Liverpool, care a cedat, scor 1-3, pe terenul lui Blackburn. Pe langa Ancelotti, Roy Hodgson are si el motive serioase de ingrijorare.

Onlinesport


Arsenal s-a intrecut in ratari cu Manchester City