Premier League

Sex-scandal in Anglia: Sotia lui Wayne Bridge, gravida cu Terry

Nationala Angliei se afla in mijlocul unui sex-scandal de proportii, dupa ce presa din Insula a dezvaluit ca John Terry a avut o relatie cu sotia fostului sau coleg Wayne Bridge. Din aceasta relatie, Vanessa Perroncel, sotia lui Wayne Bridge, a ramas insarcinata si a fost nevoita sa faca avort.
Tabloidele din Anglia au dezvaluit detalii picante din viata amoroasa a lui John Terry. Capitanul Angliei, cunoscut pentru desele sale escapade, a "marcat" si la sotia lui Wayne Bridge, cel care ii era cel mai bun prieten in perioada in care amandoi evoluau pentru Chelsea.

Din aceasta relatie, conform Sunday Mail, Vanessa Perroncel a ramas insarcinata, insa modelul francez a facut avort la o clinica exclusivista, la presiunile lui John Terry.

"Terry a intrat in panica atunci cand a aflat ca Vanessa este insarcinata. Sa ai un copil cu sotia celui mai bun prieten, care este, de asemenea, prietena si cu sotia sa, ar fi fost un adevarat dezastru. Imaginea sa ar fi fost compromisa in totalitate, iar nici un sponsor nu si-a mai fi dorit sa-si asocieze imaginea cu el", a povestit o sursa a ziarului.

Nationala Angliei se afla pe un butoi de pulbere dupa aflarea relatiei dintre Terry si sotia lui Wayne Bridge. Informatiile sunt, totusi, contradictorii. Unele ziare sustin ca Fabio Capello i-ar fi spus lui Terry ca il exclude de la nationala, iar altele ca este alaturi de el in acest scandal.

Lui Terry nu pare sa-i pese prea mult de acest scandal, capitanul Angliei aducand victoria lui Chelsea de la Burnley, printr-un gol marcat pe final de meci.

Onlinesport


Sex-scandal in Anglia: Sotia lui Wayne Bridge, gravida cu Terry