Premier League

Manchester City a rapus Arsenal

Victorie mare obtinuta de Manchester City impotriva lui Arsenal, care confirma astfel statutul de echipa mare pe care formatia lui Mark Hughes l-a primit in aceasta vara. Manchester City a invins cu 4-2 si a obtinut a patra victorie consecutiva.
Meciul cu Arsenal se dorea a fi momentul adevarului pentru Manchester City, care dupa trei victorii consecutive se afla in fata unui adversar redutabil. Fotbalistii lui Mark Hughes au controlat prima parte, iar la pauza au intrat in avantaj.

In minutul 20, Richards s-a inaltat excelent peste apararea adversa si a trimis cu capul in bara, iar mingea a ricosat cu ghinion pentru 'tunari', in capul lui Manuel Almunia, iar apoi in plasa.

Arsenal a revenit dupa pauza, in minutul 62, cand Van Persie l-a invins pe Given cu un sut plasat, insa egalitatea nu a durat decat 12 minute, pentru ca Richards i-a furnizat o centrare excelenta lui Bellamy, iar acesta a adus-o pe City in avantaj cu o lovitura de cap.

Plecat in aceasta vara de la Arsenal, Adebayor a marcat al patrulea gol consecutiv in acest campionat, dupa care a facut un sprint de 80 de metri si i-a provocat pe fanii 'tunarilor' care ar fi dorit sa intre pe teren pentru a-l pune la punct pe togolez.

Cele doua echipe au renuntat la sarcinile defensive dupa golul lui Adebayhor, iar Wright-Phillips a facut 4-1 in minutul 84 pe un contraatac. Scorul final a fost stabilit de Rosicky in minutul 88, acesta punctand dupa o pasa excelenta a lui Fabregas.

Arsenal a suferit astfel a doua infrangere consecutiva, in timp ce Manchester City este pe cai mari dupa a patra victorie din tot atatea meciuri.

Liverpool si-a revenit dupa meciurile slabe din ultima vreme si a castigat categoric in fata lui Burnley, scor 4-0, gratie reusitelor lui Yossi Benayoun (27, 61 si 82) si Kuyt (41).

Chelsea a trait periculos in deplasarea de la Stoke, unde s-a impus cu 2-1. Faye (32) a deschis scorul pentru gazde, iar Drogba (45) si Malouda (90) au adus cele trei puncte castigate cu emotii.

In celelalte meciuri de sambata s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Blackburn-Wolves 3-1, Portsmouth-Bolton 2-3, Sunderland-Hull 4-1 si Wigan-West Ham 1-0.

Onlinesport


Manchester City a rapus Arsenal