Premier League

Arsenal rezista in zece oameni in fata lui Tottenham

Derbyul Nordului Londrei a pus fata in fata doua echipa mai disperate ca oricand dupa ce rezultatele din ultima vreme nu au fost deloc convingatoare si indeplinirea obiectivelor parea tot mai departe. Partida s-a incheiat la egalitate, scor 0-0, desi Tottenham a avut superioritate numerica pentru o ora.
Arsenal a marcat in minutul 13, insa arbitrul intalnirii a anulat golul pentru un fault la portar facut de Emmanuel Adebayor. Lucrurile nu au mers deloc cum trebuie pentru formatia antrenata de Arsene Wenger.

Dupa doar 30 de minute de joc, Emmanuel Adebayor a parasit gazonul din cauza accidentari, in timp ce Eboue a vazut cartonasul rosu pentru o lovitura asupra croatului Luka Modric.

Echipa de pe Emirates Stadium a fost nevoita sa faca fata unei presiuni din partea lui Tottenham si doar o interventie buna a lui Pepe Reina l-a blocat pe Luka Modric sa marcheze golul victoriei.

Arsenal ocupa astfel locul 5 in Premiership, cu 43 de puncte, 11 mai putin decat Liverpool. Tottenham se afla in continuare in zona fierbinte, pe locul 15.

Tottenham Hotspur: Cudicini, Corluka (Chimbonda 74), Woodgate, Dawson, Assou-Ekotto, Lennon (Taarabt 87), Palacios, Jenas, Modric, Keane, Pavlyuchenko (Bent 64).

Arsenal: Almunia, Sagna, Gallas (Gibbs 87), Toure, Clichy, Eboue*, Denilson, Song, Nasri, van Persie, Adebayor (Bendtner 38).

Onlinesport


Arsenal rezista in zece oameni in fata lui Tottenham