Premier League

Anelka, din nou decisiv pentru Chelsea

Nicolas Anelka a ajuns la 10 goluri in 12 etape pentru Chelsea Londra dupa ce a marcat ambele goluri in victoria, scor 2-0, obtinuta in deplasare cu Blackburn Rovers.
Chelsea a trecut rapid peste umilinta suferita in Liga Campionilor la Roma si nici macar ploaia nu i-a stat in cale in intalnirea de pe Ewood Park. Nicolas Anelka, in forma maxima in ultima perioada, l-a testat in doua randuri pe Paul Robinson, in minutele 12 si 33, dar in cele din urma tot el a marcat.

Mai intai, cu cinci minute inainte de pauza, dupa o pasa a portughezului Jose Bosingwa, Anelka a deschis scorul, pentru ca tot el, contrar cursului jocului, sa inchida tabela cu 22 de minute inainte de final, de aceasta data din pasa lui Frank Lampard.

Dupa 12 etape din Premiership, Chelsea a revenit pe primul loc, avand 29 de puncte, la egalitate cu Liverpool. De partea cealalta, Blackburn Rovers ocupa locul 14, cu 13 puncte.

Blackburn: Robinson - Simpson, Khizanishvili, Nelsen, Olsson - Grella (Mokoena 45), Warnock, Villanueva, Andrews (Derbyshire 46) - Pedersen, Roberts (Fowler 77)
Antrenor: Paul Ince

Chelsea: Cech - Bosingwa, Alex, Terry, Bridge - Lampard, Mikel, Deco (Ferreira 90) - Kalou (Belletti 62), Anelka, Malouda
Antrenor: Luiz Felipe Scolari

Onlinesport


Anelka, din nou decisiv pentru Chelsea