Premier League

Arsenal a refuzat 25 de milioane de lire sterline de la Barcelona pentru Adebayor

Arsenal Londra a refuzat, miercuri, o oferta in valoare de 25 de milioane de lire sterline, venita din partea Barcelonei, pentru atacantul togolez Emmanuel Adebayor, care zilele trecute a declarat ca va pleca de la club daca oficialii londonezi nu ii vor mari salariul, informeaza The Times.
Agentul fotbalistului, Stephane Coubris, care s-a intalnit vineri, la Viena, cu managerul lui Arsenal, Arsene Wenger, va avea o noua intrevedere cu tehnicianul in cursul acestei saptamani, pentru a clarifica situatia lui Adebayor. "Inca de la inceput, intre fotbalistul pe care il reprezint si club a existat o poveste de dragoste. Relatia dintre Adebayor si Wenger s-a bazat intotdeauna pe incredere si respect", a declarat Coubris.

Acesta a mai spus ca Emmanuel este un tip sufletist, sensibil si nu unul zgarcit. "Daca era vorba despre bani, atunci el ar fi cerut sa plece. Stiu ca politica lui Arsenal este una care nu ofera remuneratii uriase fotbalistilor", a opinat Coubris.

Adebayor a amenintat in urma cu cateva zile ca va pleca de la echipa engleza daca nu i se mareste salariul. "Inca sunt sub contract cu Arsenal, dar daca sefii clubului nu imi vor oferi salariul pe care il doresc, atunci voi pleca. Barcelona mi-a facut o oferta financiara interesanta, iar acolo as avea oportunitatea sa evoluez alaturi de jucatori foarte mari", a declarat Adebayor, care mai are trei ani de contract cu Arsenal.

NewsIn


Arsenal a refuzat 25 de milioane de lire sterline de la Barcelona pentru Adebayor