Fotbal International

Arabii i-au dat teapa lui Zenga

Arabii de la Al-Nasr l-au ademenit pe Walter Zenga cu un munte de bani, dar l-au dat afara dupa doar sase luni, fara sa-i ofere macar vreun ban. Italianul a depus memoriu pentru a primi restantele ce insumeaza in total 800 de mii de dolari.
1.5 milioane de dolari este salariul pe care arabii i l-au oferit lui Zenga. Pus in fata celui mai mare contract din cariera de antrenor, Zenga a acceptat, desi avea si propuneri din Serie A, in speranta ca-si va cladi un nume si in zona Golfului.

Totusi, ajuns in Arabia Saudita, Zenga a observat ca nu se afla tocmai in paradisul financiar pe care si-l dorea. Primul nume pe care l-a cerut a fost Mark Bresciano, fostul sau elev de la Palermo, dar clubul nu i-a putut satisface pretentiile financiare. In aceste conditii, Zenga a fost nevoit sa apeleze la solutii mult mai ieftine, precum Cocis, Ovidu Petre sau McKain.

In schimb, arabii i-au impus diverse clauze ciudate. Una dintre ele este legata de prezenta la conferintele de prese. Italianul a trebuit sa stea, dupa fiecare meci, cel putin 15 minute in fata jurnalistilor pentru a le explica tactica folosita.

La ultimul meci, cu Al-Tawoon, Zenga s-a enervat si a discutat timp de 20 de minute despre arbitraj, in timp ce jurnalistii sauditi incercau sa il intrebe ce a gresit in acel meci.

Zenga a fost demis dupa meciul cu Al-Tawoon, dar arabii nu vor sa-i plateasca banii pentru cele 6 luni petrecute la Al-Nasr. Zenga a depus memoriu si solicita aproximativ 800 de mii de dolari.

Onlinesport


Arabii i-au dat teapa lui Zenga