Fotbal International

Adriano povesteste drama vietii: "Nu ma opream deloc din baut"

Atacantul brazilian Adriano a povestit momentele cele mai cumplite pe care le-a trait dupa decesul tatalui sau. Adriano a dezvaluit cum in fiecare seara petrecea pana in zori cu alcool, iar la antrenamentele lui Inter mergea de fiecare data beat.
"Dupa moartea tatalui, am avut o depresie pe care reuseam sa o tratez doar cu alcool. Eram fericit doar atunci cand consumam alcool, nu ma opream niciodata. Ieseam in fiecare seara si beam tot ce gaseam: vin, whisky, bere ... multa bere. Ma prezentam in fiecare zi la antrenamente baut. Nu mai dormeam de teama sa nu ma trezesc tarziu, insa in final ma prezentam in conditii improprii si ma trimiteau sa ma culc la infirmerie, in timp ce jurnalistilor le spuneau ca am probleme musculare. Nu ma opream deloc din baut si situatia devenise insuportabila, pana cand am inceput sa intru in conflict cu Mancini si am fost nevoit sa plec de la Inter", a spus Adriano.

Jucatorul brazilian s-a intors in tara sa natala, la Flamengo, unde traverseaza o forma excelenta in ultima perioada.

"Oamenii cred ca a fost o nebunie sa renunt la contractul meu, dar adevarul este ca nu exista bani care sa compenseze afectiunea familiei. Am renuntat la multe milioane, dar am cumparat fericirea", a adaugat el.

Onlinesport


Adriano povesteste drama vietii: "Nu ma opream deloc din baut"