Fotbal International

Antrenorul lui River a luat foc. "Fabbiani trebuie sa manance mai putin, e ca o vaca!"

Desi initial era un subiect de gluma in Argentina, greutatea lui Cristian Fabbiani a starnit un adevarat scandal dupa ce River Plate a pierdut, scor 1-5, cu San Lorenzo, intr-un meci disputat duminica.
Antrenorul Nestor Gorosito i-a cerut pe un ton imperativ atacantului imprumutat de la CFR Cluj sa manance mai putin pentru a putea evolua pe toata durata unei partide.

"I-am spus ca daca mananca trei farfurii cu salata este acelasi lucru ca si cum ar manca altceva. Si vacile mananca toata ziua iarba, asa face si el! Trebuie sa manance mai putin, sa slabeasca si sa accepte responsabilitatea de a slabi. Nu vrea sa ajunga la 92-93 de kilograme, dar trebuie sa faca macar 97 de kilograme. In acest moment are mai mult de 100. Vrem sa joace 90 de minute, nu doar jumatate de ora", a afirmat Nestor Gorosito.

Cristian Fabbiani a acceptat comentariile antrenorului si a promis ca va ajunge la greutatea ceruta pana la meciul cu Arsenal de Sarandi care se va disputa duminica.

"Acesta este fizicul meu si nu pot sa il schimb prea mult. Insa am de gand sa joc duminica, nu mai vreau sa fiu lasat in afara echipei. Voi slabi si voi pune capat acestei tevaturi", a promis Fabbiani.

Onlinesport


Antrenorul lui River a luat foc. "Fabbiani trebuie sa manance mai putin, e ca o vaca!"