Fotbal International

Anglia se impune in fata Germaniei la Berlin

Echipa nationala de fotbal a Angliei s-a impus, miercuri seara, in meciul amical pe care l-a disputat la Berlin impotriva Germaniei, scor 2-1.
Aproximativ 70 de mii de spectatori au asistat la intalnirea de pe Olympiastadion dintre Germania si Anglia, unde au avut ocazia sa vada cel mai interesant meci amical al serii de miercuri. Inceputul meciului a apartinut baietilor lui Fabio Capello, care au reusit deschiderea scorului destul de rapid.

Matthew Upson si-a trecut in palmares primul sau gol la nationala Angliei in minutul 23, cand a profitat de o inexactitate in defensiva nemtilor si a introdus balonul in plasa din fata portii, iar din acel moment ofensiva Germaniei si-a facut simtita prezenta.

Trachowski si Westermann au incercat sa ii invinga pe David James si Scott Carson, dar cel care a reusit a fost Patrick Helmes, in minutul 63, cu largul concurs al lui John Terry, cel care a facut, probabil, cea mai mare gafa din cariera sa in aceasta faza.

Capitanul Angliei si-a rascumparat insa greseala cateva minute mai tarziu. La doar cateva minute dupa ce Wright-Phillips a tintit bara, John Terry a adus victoria Angliei la Berlin cu sase minute inainte de final dupa ce a marcat printr-o lovitura de cap, faza la care nemtii au reclamat o pozitie de ofsaid.

Onlinesport


Anglia se impune in fata Germaniei la Berlin