Fotbal International

Anglia a castigat cu SUA, in amicalul de pe Wembley

Trupa lui Fabio Cappelo a invins cu 2-0 echipa Statelor Unite, intr-un meci amical disputat pe Wembley. Golurile englezilor au fost reusite de John Terry si Steven Gerrard.
Englezii au invins fara emotii, dupa un meci pe care l-au dominat pe tot parcursul celor 90 de minute. Cu toate acestea, gazdele n-au fortat foarte tare si au evoluat dezinvolt, neavand presiunea unui Campionat European care bate la usa. Cu un public fenomenal in spate (72.000 de spectatori), Anglia a inceput tare meciul, astfel ca deschiderea scorului era doar o chestiune de timp. Ea s-a produs in minutul 38, cand John Terry a marcat printr-o lovitura de cap, dupa centrarea perfecta trimisa de Beckham.

Repriza a doua a inceput cu o ocazie mare ratata de americani, prin Johnson. A fost doar un foc de paie, pentru ca englezii au trecut iar la carma meciului. Gerrard a inscris pentru 2-0 in minutul 60, dupa ce a scapat singur spre poarta si a sutat in coltul lung al portii adverse. Dupa golul Angliei nu s-a mai jucat mare lucru. Americanii n-au mai alergat nici dupa golul de onoare, in timp ce elevii lui Capello s-au multumit cu avantajul de doua goluri si au preferat un joc de posesie pe finalul partidei.

Anglia:
  James - A Cole (Bridge), Ferdinand, Terry, Brown (G Johnson) - Gerrard, Hargreaves, Lampard, Beckham (Bentley) - Defoe (Crouch), Rooney (J Cole).

Onlinesport: Andrei Preotu


Anglia a castigat cu SUA, in amicalul de pe Wembley