Stranieri

Ahmetov a stabilit inlocuitorii lui Lucescu

Sahtior Donetk isi va relua pregatirile miercuri fara Mircea Lucescu, acesta avand nevoie de cateva zile de spitalizare in plus. Pe site-ul oficial al lui Sahtior, Rinat Ahmetov a anuntat numele inlocuitorilor lui Il Luce.
"Eu voi antrena echipa, eu sunt antrenor!", a spus Rinat Ahmetov glumind, dupa care a prezentat adevaratii inlocuitori ai lui Lucescu.

"Alexandru Spiridon, Carlo Nicolini si Massimo Ugolini se vor ocupa de pregatirea echipei. Cred ca fiecare isi va arata calitatile. Razvan Rat mi-a promis ca baietii se vor prezenta in cel mai bun mod posibil: vor castiga campionatul si vor arata un joc ofensiv si spectaculos", a mai spus Ahmetov.

Mircea Lucescu a fost operat cu succes duminica la Spitalul Universitar din Capitala pentru indepartarea din cavitatea toracica a unei cantitati mari de lichid acumulata sub dren a fost efectuata cu succes.

O echipa de trei chirurgi toracici l-a avut sub supraveghere pe Mircea Lucescu in timpul interventiei.

 Antrenorul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a fost implicat vineri intr-un accident  grav pe bulevardul Vasile Milea din Capitala, soldat cu doi raniti.

Cum s-a produs accidentul? Mircea Lucescu se afla la volanul unu autovehicul Kia Sorento (condus de obicei de sotia sa), a virat la stanga fara sa se asigure si a intrat in coliziune cu un tramvai. Din impactul cu tramvaiul, Lucescu a ricosat intr-o alta coliziune cu o masina care circula regulamentar.

Onlinesport


Ahmetov a stabilit inlocuitorii lui Lucescu