Stranieri

Locul lui Chivu la Inter se clatina

Blestemul suporterilor romani care nu il iarta pe Chivu pentru ca s-a dat lovit pe finalul campaniei de calificare pentru EURO 2012 pare sa il loveasca pe fundasul lui Inter din ce in ce mai rau. Chivu este aproape tras pe linie moarta la Inter si nu este exclus sa plece, ca si Mutu, la alta echipa.
Cristian Chivu are un nou antrenor la Internazionale Milano,de vineri Gian Piero Gasperini îl-a inlocuit pe Leonardo la conducerea tehnica a echipei.

Gian Piero Gasperini (53 de ani), fost antrenor al echipei Genoa, a semnat un contract pe doi ani. El are intre suportul presedinteului clubului Inter, Massimo Moratti. Acesta si-a exprimat "deplina satisfactie" privind alegerea lui Gasperini si îi ureaza acestuia succesele care au condus echipa spre Liga Campionilor.

Problema pentru Chivu este ca Gasperini joaca intr-un sitem cu trei fundasi si, mai mult, romanul a fost anuntat direct sa nu mai conteze de acum inainte pentru un post de titular.

Chivu, cel care s-a dat accidentat in Bosnia, intr-un meci vital pierdut la limita de Romania, pentru ca apoi sa isi anunte plecarea de la echipa nationala printr-o scrisoare, dar sa joace la cateva zile distanta fara probleme pentru Inter (dar sa fie eliminat in derbyul cu AC Milan), isi trezeste salariul de 5 milioane de euro pe sezon (lucrul la care tine cel mai mult) amenintat.

Fostul antrenor al lui Chivu, brazilianul Leonardo, va prelua functia de director sportiv la Paris Saint Germain, clubul francez fiind preluat de o societate de investitii din Qatar. Pentru brazilianul în vârsta de 41 de ani, Inter Milano a reprezentat prima experienta ca antrenor, dupa ce în perioada 2009-2010 a fost membru în conducerea AC Milan.

Onlinesport


Locul lui Chivu la Inter se clatina