Stranieri

Andrei Cristea, erou in Germania

Nemtii vor sa-i faca statuie lui Andrei Cristea dupa ce fostul dinamovist a reusit s-o salveze pe Karlsruhe de la retrogradarea in liga a treia printr-o dubla de senzatie. Un alt roman a mai marcat duminica in liga secunda din Germania.
Fostul dinamovist a fost eroul lui Karlsruhe in confruntarea cu Union Berlin, castigata de gazde cu 3-2. Cristea a marcat de doua ori si si-a salvat echipa de la retrogradare in lupta directa cu Osnabruck, echipa care merge la baraj.

Andrei Cristea, cumparat de Karlsruhe in iarna cu 675.000 de euro, a marcat sase goluri in 11 meciuri in liga secunda din Germania.

Atacantul care duminica a implinit 27 de ani nu a fost singurul roman care a marcat in ultima etapa de 2.Bundesliga. Emil Jula si-a luat la revedere de la fanii care l-au acuzat de tradare printr-un gol in meciul pe care Energie  Cottbus l-a castigat cu 3-1 impotriva lui Rot-Weis.

Jula, care din sezonul urmator va evolua pentru Duisburg, a marcat 11 goluri in toate competitiile pentru Energie Cottbus in actuala stagiune.

Onlinesport


Andrei Cristea, erou in Germania