Stranieri

Hagi se umple de bani daca va fi demis

Din punct de vedere sportiv Hagi are de suferit daca va fi demis de la Galatasaray. Lucrurile stau total diferit atunci cand vine vorba de partea financiara, pentru ca el nu pierde partea sa de salariu. Iata cat va "castiga" Hagi in cazul in care va fi dat afara si ce bani pierde pentru ca nu face performanta.
In contractul pe care Hagi l-a semnat in toamna anului trecut, "Regele" si-a trecut o clauza conform careia va incasa tot salariul pe sezonul in curs, daca va fi demis.

Salariul lui Hagi din acest sezon este de 1,25 milioane de euro, impartit in trei transe. Hagi a incasat doua transe pana in acest moment, in valoare de 820 de mii de euro, dintre care ultimul salariu chiar in urma cu cateva zile.

Hagi mai are de primit 430 de mii de euro, bani ce vor reprezenta suma compensatorie, in cazul in care va fi dat afara. Sa antrenezi nici un an de zile si sa primeste peste un milion de euro, nu este deloc rau.

Financiar, "Regele" ar fi stat mult mai bine daca ar fi reusit sa faca performanta la Galatasaray. Castigarea Cupei i-ar fi adus in plus 250 de mii de euro, iar salariul din sezonul urmator ar fi crescut la 1.75 de milioane de euro.

Onlinesport


Hagi se umple de bani daca va fi demis