Stranieri

Stenograme: Mutu, in dialog cu un interlop

Adrian Mutu a fost interceptat de SRI in dosarul interlopului Nuredin Beinur, arestat pentru fapte comise cu violenta. Intr-un limbaj colorat, Mutu se plange ca a fost obligat sa plateasca la restaurantul lui Beinur, desi sportivul dorea sa plece fara sa achite nota de plata. Tot in dialogul cu Nuredin Beinur, Mutu incearca sa faca rost de o vila gratis, in Turcia.
Discutia a avut loc pe 12 mai 2010, ora 23.57

Nuredin Beinur: Ia zi, ma, cumetre, ma, unde umbli, ma, nenorocit mic care esti?

Adrian Mutu: Ce faci, ma, cumetre?

N.B.: Unde umbli cumetre?

A.M.: Uite pe aici.

N.B.: Când vii?

A.M.: Marti.

N.B.: Marti?

A.M.: Unde esti, ma?

N.B.: Am ajuns în România, azi.

A.M.: Da? Unde esti?

N.B.: La turcu aici. La Amet, la peste.

A.M.: Da...

N.B.: De ce prietene?

A.M.: Am fost la Aqua frumos, taca-paca, m-au pus oamenii sa platesc.

N.B.: Unde?

A.M.: La Aqua.

N.B.: Pai, când ai fost la Aqua?

A.M.: Luni seara.

N.B.: Luni seara ai fost la Aqua?

A.M.: Pai da. Frumos. A venit, m-a salutat toata lumea si când am plecat...

N.B.: Pai de ce nu ai semnat, ma, din partea mea? Esti nebun?

A.M.: Eee...

N.B.: Pai, mi-ai zis, ma, nebunu' satului? Mi-ai zis mie? Te lasam eu sa platesti? Baga-mi-as p... în nota lor, sa-mi bag!

A.M.: Pai, puteai sa le lasi vorba, ma, la fraieri! Nu ma duc la tine la restaurant si, în p... mea, ma pune astia sa platesc...


N.B.: Ai zis ca pleci nebunu' satului! Ai zis ca pleci! Eu stiam ca te duci tu...

A.M.: Dar eu credeam ca tu ai lasat vorba acolo...

N.B.: N-am lasat.

A.M.: În p...a mea, ca data trecuta m-am ridicat fara sa platesc. M-am facut de râs, cred ca, în p... mea.

N.B.: Du-te, ma, de aici! Mie îmi pare rau! Eu nu le-am spus! Îti spun sincer, daca tu îmi ziceai: „Ba, ma duc la Aqua", te lasam eu sa platesti? Esti nebun la cap?

A.M.: Pai, nu e vorba, ma, sa lasi tu, e vorba de respectul oamenilor.

N.B.: Normal, normal. Ca sa vezi bulangiii cum sunt!

A.M.: Da...

N.B.: Ce faci? Vii marti? Ce sa...am fost în Turcia.

A.M.: Marti... nu mai vreau sa-l vad pe... nu mai vreau sa vad pe nimeni.

N.B.: Pai, ce sa-ti mai zic cumetrule? Ce sa-ti mai...

A.M.: Lasa-ma, mâncati-as p... ta. Ca stau cu fraierii la masa, numai înjuraturi de ne-a auzit cred tot Bucurestiul.

N.B.: Pai, tie îti trebuie de-astea cumetre? Ai vazut, am iesit prima seara, ne-am distrat frumos, a doua seara frumos.

A.M.: Da... eu nu am spus... Las-o în p... mea... daca vrei sa vii unde sunt eu, bine, daca nu...

N.B.: Nu ma chema pe mine ca pe maimutoi, ma, mânca-ti-as gura ta!

A.M.: Nu e vorba de aia! Dar cheama-ma mânca-ti-as, dar pune-ma cu lumea cu care vorbim de... ne distram, ne de-astea... nu înjura oamenii lumea, mânca-ti-as gura ta, cu mine la masa. Care eu le-am spus pâna la urma: „Lasa, ma, mânca-v-as gura voastra, ca e nasi-miu pâna la urma!" daca vreau, îl înjur eu (nasul lui Adrian Mutu este omul de afaceri Nicu Gheara - n.r.). Dar nu înjurati voi...

N.B.: Pai vezi...

N.B.: Ce dracu', ma? A... te astept, ma, poate dam o fuga în Turcia ca vor sa faca unii un reportaj cu tine în Turcia si-ti plateste toate astea, bilet de avion, cutare, tot, tot, tot.

A.M.: Îmi da si cascaval?

N.B.: Pai, o sa-ti dea si cascaval daca e! Da, ma, dar eu m-am gândit la alte variante! Ca eu am niste miliardari acolo si sa-ti dea niste case pe acolo, ca chipurile stai într-o zona... unii care fac o zona rezidentiala, ai înteles? Si îti dau cadou, ce p... mea! Si uite, domne, sta Mutu aicia si a zis „Bai, daca vreti sa vindeti case, îi da-ti lu' asta cadou si vindeti mai repede!"

A.M.: Îhî.

N.B.: Pai da. De-aia, poate dam o fuga saptamâna viitoare când vii. Si ti-am gasit si combinatie pentru Consuelo cu aurul.

A.M.: Da?

N.B.: Cu briliantele si cu astea aici. Cu prietenii mei aici. A zis „cum, am, alea le fac eu!" Ce, i-am aratat eu un model „Ce, ma, le fac pe astea cum vrei tu si când vrei tu!" Ai înteles?

N.B.: Da, ma, da. Dar nu mi-ai zis ca te duci, Mutulica. Daca îmi spuneai: „Ba ma duc la Aqua!". Ai înteles? Te lasam eu? Cum fac cu Giovani. Giovani ma suna. Îi spun eu la aia: „Ba, vedeti ca la Giovani treceti la mine sau la Gigi, sau la oricare". Dar nu le-am spus. Lasa ca vii si le reglam noi. Da-le în p...a ma-sii. Poate facem ceva în Turcia, mânca-ti-as gura ta.

A.M.: Auzi, ma? Daca vor turcii sa faca ceva cu mine sa-mi plateasca tot absolut doua zile. Si sa-mi dea 50.000 de euro.


N.B.: Da...

A.M.: Si sa faca. Ca eu n-am dat la nimeni pâna acum.

N.B.: Si dai un reportaj.

A.M.: Pai da. Si ne plimbam pe acolo...poate o legam si cu turcii ailalti... „Uite domne mi-am luat casa aici"...vrajeala.

N.B.: Pai, nu nebunica, noi mergem ca si cum... eu stiu cum o facem. Ca si cum...eu îl am pe cel mai tare actor de acolo, care e la moda acuma, stii? Si ca si cum vii în vacanta la asta doua-trei zile, stii?

N.B.: Ca sa ne caute lumea. Nu venim ca înnecatii. Uite domne, l-a invitat asta doua-trei zile în Turcia la cutare si...vedem ce facem cu el. Si pe urma încep combinatiile. Mai ales acuma au scris toate ziarele de tine atunci si începe sa te caute bascanii si aia, ai înteles? Si ce, ma, mergem si cu familia daca vrei doua zile.

A.M.: Nu. Pai, vin singur în cursul saptamânii ca nevasta-mea are, îl are pe presedinte aici. Vine presedintele aici.

N.B.: A, aicia. Acolo la tine.

A.M.: Acolo, da.

N.B.: Pai vrei sa-ti spun ceva? Atuncia organizez cu aia, cu Jurca. Ca vine si aia a mea si o luam si pe Jurca. Pentru vinerea viitoare. Nu?

A.M.: Da, daca e ceva mergem cu privatul, ca mie Blue Air îmi da privatul gratis.

N.B.: Aha. Aaa, si mergem cu Blue Air-ul, nu?

A.M.:  Da.Cu privatul, pac, pac. Dar doar noi doi cu ala si cu Alin.

N.B.: Si cu Alin si pe partea ailalta.

A.M.: Da, da, da.

N.B.: Întelegi tu. Ca daca e, te asteapta aia la aeroport, îti dai seama. Pun pe turcul ala, pe actorul, sa ne astepte cu camerele, cu alea, întelegi tu. Ca vii din partea lu’ ala, prietenul tau. Ala e cel mai în voga actor acum în Turcia, stii?

A.M.: Da.

N.B.: Ca si cum prietenul lui. Pac, pac. Eu îti spun despre ce este vorba si le legam pe urma frumos.În momentul când vad aia lumea...mai ales ca vii la asta, invitat din partea lu’ asta, stii?

A.M.: Da, ma, da.

N.B.: Si atunci eu stiu cum o leg cu miliardarii aia, cu casele si cu alea. Ca niste prieteni de-ai mei fac acuma un sir de-astea de vile de lux, stii? „Ba, vreti sa asta? Uite da-ti lu’ asta o casa, vedem cum facem. Si va face reclama”. Întelegi? Uite sta Mutu în vila cutare, cutare, întelegi? Stiu cum s-o leg. Deci fii atent, îmi fac program pentru saptamâna viitoare.

(...)

A.M.: Da, ma,da.

N.B.: Bine, Gogule.

A.M.: Bine, Gogule, hai.

N.B.: Bine, viata mea! Ai grija de tine. Da? Si ne punem cu picioarele pe pamânt. Hai, pa.

A.M.: Te-am pupat. Pa.

Sursa stenogramelor: Adevarul


Stenograme: Mutu, in dialog cu un interlop