Stranieri

Video: Chivu il loveste peste fata pe Rossi, dar scapa de eliminare. "Mi-am pierdut luciditatea"

Cristian Chivu a fost protagonistul unui episod golanesc, joi seara, in partida pe care Inter a jucat-o contra celor de la Bari. Romanul l-a lovit cu pumnul in figura pe Marco Rossi, insa a ramas pe teren pentru ca arbitrii nu au vazut incidentul. Dupa meci, romanul si-a cerut scuze si nu a putut explica motivul pentru care a facut un asemenea gest impulsiv si nesportiv.


"E greu de explicat, mi-am pierdut luciditatea: sunt aici pentru ca vreau sa cer scuze lui Marco Rossi, cu farâma de demnitate care mi-a mai ramas. Ma simt un om de rahat. Cer scuze tututor, persoanelor care au urmarit meciul si mai ales fetitelor mele care într-o zi vor vedea aceste imagini", a declarat Chivu, aproape în lacrimi, dupa meciul câstigat de Inter, scor 3-0, cu Bari, în etapa a XXIII-a a campionatului italian.

"Accept scuzele lui Cristian, pot întelege ca în timpul meciului ca se întâmpla asa ceva", i-a raspuns Marco Rossi românului.

Antrenorul formatiei Inter Milano, Leonardo, a afirmat ca nu a vazut gestul, însa Chivu i-a spus ce s-a întâmplat. "Nu se judeca un om dupa un astfel de gest. În teren se întâmpla multe. Îl cunoastem pe Chivu, stim ca este un om minunat si are dreptul la o explicatie. Sper sa nu fie suspendat prea mult", a mentionat Leonardo.

Fundasul Marco Materazzi a declarat ca românul a facut o "tâmpenie", însa important este ca si-a cerut scuze.

Chivu putea fi eliminat în minutul 60, dar arbitrul Andrea Romeo nu a vazut când românul l-a lovit cu pumnul în figura pe Marco Rossi. Conform presei italiene, Chivu va fi suspendat în baza imaginilor TV, iar aceasta ar putea fi cuprinsa între trei si opt etape.

Internazionale Milano, cu fundasul Cristian Chivu integralist, a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), formatia AS Bari, la care mijlocasul Paul Codrea a fost rezerva, în ultimul meci al etapei a XXIII-a a campionatului italian.

Golurile învingatorilor au fost marcate de Kharja '70, Pazzini '90+4 si Sneijder '90+6.

În clasament conduce AC Milan, cu 48 de puncte, fiind urmata de SSC Napoli, cu 43 de puncte, si Internazionale Milano, cu 41 de puncte si un joc mai putin disputat.

Mediafax



Video: Chivu il loveste peste fata pe Rossi, dar scapa de eliminare. "Mi-am pierdut luciditatea"