Stranieri

Reactii in presa turca, dupa golul lui Stancu

Presa turca noteaza, joi seara, ca atacantul Bogdan Stancu a marcat un gol foarte elegant în meciul pierdut de Galatasaray, cu scorul de 2-3, în fata echipei Gaziantepspor, în prima mansa a sferturilor de finala ale Cupei Turciei.
"Gol foarte elegant marcat de Stancu", scrie sporx.com, care subliniaza ca românul este o noua achizitie a echipei Galatasaray.

Cotidianul Takvim noteaza ca Bogdan Stancu a înscris un un sut cu piciorul drept foarte elegant si a înregistrat astfel prima sa reusita la Galatasaray. Jurnalul considera ca echipa antrenata de Gheorghe Hagi mai are sperante de calificare, desi a fost învinsa, însa precizeaza ca problemele din aparare si faptul ca portarul Robinson Zapata a primit trei goluri au provocat semne de întrebare.

Gazeteport.com îl lauda, de asemenea, pe Stancu, mentionând ca acesta a "sutat perfect" la faza golului doi al echipei Galatasaray.

Bogdan Stancu a fost notat cu trei stele de jurnalele Fanatik, Turkiye si Hurriyet, fiind printre cei mai buni jucatori de la Galatasaray. De la echipa din Istanbul, Fanatik si Hurriyet i-au mai notat cu trei stele, în afara de Stancu, pe Lorik Cana si Servet Cetin, iar argentinianul Juan Culio si columbianul Robinson Zapata au primit doua stele, la fel ca majoritatea jucatorilor antrenati de Hagi. Turkiye i-a mai acordat trei stele la Galatasaray, pe lânga Stancu, doar lui Kazim Kazim, iar Zapata a primit o stea si Culio doua.

Atacantul Bogdan Stancu a înscris un gol, joi seara, în meciul pe care echipa Galatasaray, antrenata de Gheorghe Hagi, l-a pierdut, cu scorul de 2-3, în fata formatiei Gaziantepspor, în prima mansa a sferturilor de finala ale Cupei Turciei.

Stancu, achizitionat de Galatasaray în aceasta iarna, a fost pentru prima data titular la Galatasaray si a ramas pe teren pe toata durata meciului disputat la Gaziantep. Jucatorul român, care a primit un cartonas galben în minutul 14, a înscris în minutul 62 golul doi al formatiei lui Hagi. Celalalt gol al echipei Galatasaray a fost marcat de Kazim Kazim '38.

Pentru Gaziantepspor au marcat Cenk Tosun '17, '78 si Abdullah Elyasa Sume '67.

Tehnicianul Gheorghe Hagi a folosit în partida cu Gaziantepspor urmatorii jucatori: Zapata - Sabri Sarioglu, Servet Cetin, Lucas Neill, Hakan Balta - Lorik Cana - Emmanuel Culio, Yekta Kurtulus (Mustafa Sarp '46), Kazim Kazim (Milan Baros '69) - Harry Kewell (Aydın Yilmaz '64), Bogdan Stancu.

Mediafax



Reactii in presa turca, dupa golul lui Stancu