Stranieri

Radoi negociaza cu PSG

Desi i-a promis lui Gigi Becali ca va reveni la Steaua din 2012, Mirel Radoi poarta discutii avansate cu sefii gruparii franceze Paris Saint-Germain. Radoi a fost chiar la Paris pentru a trata personal transferul.
Atacurile lui Ionut Lupescu l-au motivat pe Mirel Radoi sa revina in prim-planul fotbalului european. Criticat dupa evolutiile de la echipa nationala, Radoi vrea sa demonstreze ca mai are multe de demonstrat in fotbal, astfel ca a reluat negocierile cu Paris Saint Germain, grupare care l-a mai dorit si in aceasta vara.

Sursele noastre sustin ca Mirel Radoi a fost la Paris la inceputul lunii noiembrie, pentru o discutie cu sefii lui PSG, punandu-se de acord asupra contractului pe care il va avea. 2.5 milioane de euro ii ofera francezii, cu 500 de mii de euro peste cel pe care il are acum la Al-Hilal.

Problema in rezolvarea transferului este suma ceruta de seicii lui Al-Hilal, care il considera un om de baza. Sauditii vor 8 milioane de dolari in schimbul lui Radoi, in timp ce PSG ar fi dispusa sa plateasca doar 2 milioane de euro.

Mirel Radoi mai are contract cu Al-Hilal pana in 2012, iar recent Gigi Becali a dezvaluit ca finul sau i-a promis ca va reveni in Ghencea dupa ce ii va expira intelegere cu sauditii.

Onlinesport


Radoi negociaza cu PSG